vineri, 23 aprilie 2010

Socializati..,ca d'aia v'a dat statu' internet !

Cuvant inainte:
Din ce in ce mai des vad bloguri dedicate unor useri pe care i'a mancat in cwr sa deranjeze cu sau fara intentie diversi autori de bloguri.Uneori seamana a drept la replica, alteori a stalp al infamiei. In orice caz, trebuie tinut cont ca totul este virtual..,intr-atat de virtual dragii mei autori loviti in propriul amor, incat nu se merita sa va consumati energia si sa va enervati pentru ceva sau cineva care de fapt nu exista.

Blogu' :
Sute de suflete,chiar mii,poate zeci de mii.., sau chiar milioane isi bantuie momente din existenta lor doar de D-zeu justificata, pe saituri de socializare ,in speranta ca vor gasi, vor face ceva. Tupeul mastii in spatele careia se ascund creeaza dependenta.Chiar asa , tupeul virtual creeaza dependenta.Te deranjeaza cand userul Lolek si Bolek iti violeaza pagina de profil sau blogu' si iti doreste o soarta asemanatoare cu a lui Gheorghe Doja...In acel moment userul Lolek si Bolek va beneficia de un blog dedicat,postat bineinteles in centrul atentiei,in care ii vei explica cate ceva din gramatica limbii, respectiv despre adjective...:tampit,ciudat frustrat,retardat,obsedat,laberman,piroman,hotoman- ..,,Eee, acu' ,ca l'ai aranjat pe idiot, te-ai mai linistit oleaca.., da' parca ar fi bine totusi sa'l treci si pe lista neagra,..ca prea e javra. Buuun .Nu prea ai stare, ca nu stii ce mai zice obsedatu'...la tine'n pagina nu mai are acces sa te'njure, tu la el nu prea se cade sa te duci...ca l'ai dat la recuperatori...,ce e de facut?! Simplu! Iti faci o clona de pe alt mail si 'l vizitezi cand si cum vrei. E clar ca labermanu' n'a scapat de mania ta si ca va trebui sa suporte si din partea clonei acelasi tratament..,bineinteles dupa ce clona ii devine un prieten apropiat. Abia acum poti respira usurat...uuuuffff.
Sa mai indrazneasca vreun tampit sa'ti faca tie figuri ! :) Ce vrei frate ? Asta e! Nu vezi ca e lumea plina de stricaciuni? Crezi ca toti sunt ca tine: buni,drepti, frumosi, destepti...?!
Anyway..,n'are rost sa stai la discutii cu asemenea elemente ! Rade'i !Sparge'le ochelarii!

Sfaturi:
Cine n'are chef de cearta sa'si cumpere!
Nu va enervati!
Stop prostitutiei si ejacularii precoce!
Nu va incredeti in oameni,mai ales virtuali!
Evitati contactul sexual cu propria persoana!
&
Nu trageti in pianist!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu